Pieczarki Mrożone
- Pieczarki mrożone ze świeżych pieczarek produkowanych w OKECHAMP S.A. w Polsce
- Produkt dostosowany do potrzeb klienta
- Duże możliwości produkcyjne
- Mikrobiologia produktu zgodna z wymogami UE i USA
- Zgodność procesu produkcyjnego z certyfikatami: BRC, IFS, KOSHER, FSSC, BIO/Organic i przepisami FDA
- Współpraca ze stabilnym i niezawodnym producentem i dostawcą
Standardy produktów:
- Premium
- Wakowane
- Nieblanszowane
- Standard
- Namaczane
- Blanszowane
- Hotel
- Suche
- Organiczne
Wielkość kapelusza:
25 mm-80 mm
Rodzaje:
całe:
25-38 mm, 30-45 mm
połówki:
25-45 mm, 40-60 mm
ćwiartki:
35-50 mm, 45-60 mm
plastry:
4 mm, 3/16 (~5 mm), 5/16 (~8 mm), 6 mm, 8 mm
kostka:
6x6 mm, 10x10 mm, 1/2”x1/2”x3/8”, 3/8”x3/8”x3/16”
granulat
Opakowania:
woreczki
d 450 g do 2,5 kg oraz 20 kg
kartony
10 kg, 12 kg oraz 15 kg
octabinsy
430 kg
Termin przydatności do spożycia:
do 24 miesięcy - bez konserwantów