Pieczarki Mrożone

  • Pieczarki mrożone ze świeżych pieczarek produkowanych w OKECHAMP S.A. w Polsce
  • Produkt dostosowany do potrzeb klienta
  • Duże możliwości produkcyjne
  • Mikrobiologia produktu zgodna z wymogami UE i USA
  • Zgodność procesu produkcyjnego z certyfikatami: BRC, IFS, KOSHER, FSSC, BIO/Organic i przepisami FDA
  • Współpraca ze stabilnym i niezawodnym producentem i dostawcą
Standardy produktów:

Wielkość kapelusza:

25 mm-80 mm

Rodzaje:

całe:

25-38 mm, 30-45 mm

połówki:

25-45 mm, 40-60 mm

ćwiartki:

35-50 mm, 45-60 mm

plastry:

4 mm, 3/16 (~5 mm), 5/16 (~8 mm), 6 mm, 8 mm

kostka:

6x6 mm, 10x10 mm, 1/2”x1/2”x3/8”, 3/8”x3/8”x3/16”

granulat

Opakowania:

woreczki

d 450 g do 2,5 kg oraz 20 kg

kartony

10 kg, 12 kg oraz 15 kg

octabinsy

430 kg

Termin przydatności do spożycia:

do 24 miesięcy - bez konserwantów